ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNDEKİ DÜNYA MARKALARININ DEV BULUŞMASI KONYA’DA BAŞLIYOR…

Kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından TİAD Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği, MİB Makine İmalatçıları Birliği işbirliği, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in sağladıkları değerli destekler ile düzenlenecek olan KONMAK 2018 Konya 15. Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Yan Sanayileri, Ekipmanları, Delme Teknolojileri, Malzemeler ve El Aletleri, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında İSKON 2018, KONELEX 2018 ve KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ Fuarları ile eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

“Sektörün Anadolu’daki en önemli buluşması…”

Sürekli gelişen sanayisi ile Anadolu’nun üretim üssü ve ülkemizin KOBİ başkenti konumunda bulunan Konya’da tarımdan, otomotive, makine sanayinden ayakkabıya kadar 80 farklı konuda üretim yapılmaktadır. İlimizde Anadolu’nun üretim değerlerinin yükseltilmesine öncülük etmesi hedefi ile yıllardır düzenli olarak hazırladığımız fuarlar tüm bölge sanayicisi için büyük önem taşımaktadır.

Sektöründe Anadolu’daki en önemli ve en kapsamlı buluşması haline gelen KONMAK 2018 Fuarı’nın sektörünün aranılan, takip edilen marka buluşması haline gelmesinde başta Konya olmak üzere bu bölgenin sanayideki ağırlığı da etkili olmuştur. Öyle ki, değirmen makineleri üretiminde ülkemizde sektörün lideri, metal işleme makinelerinde Türkiye pazarının %70’ine, tarım makinelerinde %65’ine, araç üstü ekipmanda %75’ine sahip olan ilimizde gerçekleştirilen söz konusu fuarlarımızın, Konya’nın metal işleme sektöründeki gücü ile her daim önemini koruyacağı ve istikrarlı büyümesine önümüzdeki yıllarda da devam edeceği inancındayız.

“On binlerce ziyaretçi Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya gelecek…”

Yurt içi ve yurt dışında tanıtım – pazarlama çalışmalarının devam ettiği fuarların hem katılımcı hem de ziyaretçi sayısı itibariyle geçtiğimiz yıla oranla ciddi bir büyüme kaydederek, metal işleme sektörünün her yıl olduğu gibi 2017 yılında da Anadolu’daki en etkili buluşması olacağı inancındayız.

Yurt içi –yurt dışı heyet organizasyonlarımıza ilave olarak bir çalışma başlattık. Pazarlama grubumuz aracılığıyla sektörlerinde önemli potansiyele sahip üretim yapan tesislerimizin yöneticilerine (savunma sanayi, beyaz eşya üreticileri, otomotiv sanayi…) özel davet mektupları gönderilerek fuarımıza davet ediliyor. Bu uygulama sonrasında KONMAK 2018 Fuarı yurt içi ve yurt dışından gelecek alım heyetlerinin yanı sıra, ülkemizin en önemli kuruluşlarının yöneticilerini de ev sahipliği yapacaktır.

Fuarlar 10-11-12 Mayıs 2018 tarihlerinde 10:00 -19:00, 13 Mayıs Pazar günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN